IMH All Patched Up Sirpy ofwel Sirpy


Geb.: 23 juni 2023; Kleur: Bruin bont (tovero) (Ee Aa ToTo)

Geregistreerd bij: AMHR/ASPC/BMP/NMPRS

Sirpy is vrij van de 4 bekende dwerggenen


Vader   : MM's Tenue de Ville

              2018 NMPRS Ere kampioen

              2017 NMPRS kampioen en Dag kampioen


Moeder: Hopkins PC Priscilla

              Sire: Ravenwood Poker Chip

              Dam: Caldwells Walkin With Michelle

              Priscilla is line bred to the Epic 'Mike'

              (Mike = Wauk-a-Way Catch The Wind)

IMH All Patched Up Sirpy (hengst)
IMH All Patched Up Sirpy (hengst)

Iets na middernacht begon Prissie haar bevalling van dit prachtige, kleurrijke hengstveulen. De geboorte ging heel soepel, en dit oogstrelende kleine mannetje (21" bij geboorte) keek helder in de wereld. Zijn naam is samengesteld uit de bijnaam van zijn vader, Patch, en het feit dat hij vlekken heeft, waardoor het All Patched Up (overal vlekken) werd. Daarnaast werd zijn moeder geeĆ«rd door haar bijnaam Pris om te draaien waardoor Sirpy ontstond. 


Daar ik een echte fan ben van Patch (MM's Tenue de Ville) wist ik al snel dat ik van hem een nakomeling wilde, en wat is er nu mooier als er zelf 1 te fokken. Zijn vader "Patch" is zeer bekend in Europa, en zijn moeder heeft zeer beroemde namen in haar stamboom. Lees alles over haar op haar eigen pagina: Hopkins PC Priscilla. Ik hoop dat Sirpy hetzelfde makkelijke, en lieve karakter zal hebben als zijn beide ouders. Dan kan hij hengst blijven, anders zal ik hem moeten ruinen al zou ik dat jammer vinden. Hij is zo mooi en zo verfijnd, en heeft prachtige beweging in zich, dat het jammer zou zijn om niet met hem te fokken. 


Sirpy is toekomst daar ik van aangespannen rijden houd. Een AMHR/ASPC is juist iets groter als mijn AMHA/AMHR paardjes, en daardoor is het makkelijker om met ze over grotere afstanden en zwaarder terrein te rijden. En, natuurlijk om show te rijden, want met zijn oogstrelende uiterlijk zal hij prachtig staan voor de sulky en/of koets. Helaas heb ik echter door gezondheidsproblemen de zware beslissing moeten maken om Sirpy en zijn moeder Pris te gaan verkopen. Wel zijn ze alleen beschikbaar voor een thuis waar met ze aangespannen gereden zal worden en of gefokt.

Dam: Hopkins PC Priscilla
Sire: MM's Tenue de Ville
23-06-23 Sirpy is geboren
2023-07-13 Sirpy 3 weken oud